Producten voor beste blikvis (3)

Tomatenpuree en sauzen - Tomatenpuree en sauzen

Tomatenpuree en sauzen - Tomatenpuree en sauzen

We hebben export van pasta en saus.
Eetbare Frituurolie - Premium Eetbare Frituurolie

Eetbare Frituurolie - Premium Eetbare Frituurolie

{"Our Email":"Onze E-mail: roseworldexpressdisticaretltd@gmail.com","RBD Super Palm Olein IV60, Cloud Point 6 (CP6) has an iodine value of 60-63. Super Palm Olein is more suited to cooler climates and has cloud points of about 2°C-5°C.":"RBD Super Palm Olein IV60, Cloud Point 6 (CP6) heeft een joodwaarde van 60-63. Super Palm Olein is meer geschikt voor koelere klimaten en heeft een wolkpunt van ongeveer 2°C-5°C.","RBD Palm Olein is obtained from the fractionation of RBD Palm Oil which undergoes the process of crystallization at a controlled temperature in which RBD Palm oil is chilled until crystals are formed.":"RBD Palm Olein wordt verkregen uit de fractionering van RBD Palmolie, die het proces van kristallisatie ondergaat bij een gecontroleerde temperatuur, waarbij RBD Palmolie wordt gekoeld totdat er kristallen ontstaan.","RBD Palm Olein IV58, Cloud Point 8 (CP8) has an iodine value of 56-58.is further fractionated to a more liquid fraction. The Refined Palm Olein Because of its fatty acid composition and good oxidative stability, RBD Palm OleinCP8 is excellent to be used as a liquid cooking oil and all the more suitable for frying.":"RBD Palm Olein IV58, Cloud Point 8 (CP8) heeft een joodwaarde van 56-58 en wordt verder gefractioneerd tot een meer vloeibare fractie. De geraffineerde Palm Olein, vanwege de samenstelling van de vetzuren en de goede oxidatieve stabiliteit, is RBD Palm Olein CP8 uitstekend te gebruiken als vloeibare kookolie en des te geschikter voor frituren.","RBD Palm Olein IV56, Cloud Point 10 (CP10) has an iodine value of 54-56. Because of its fatty acid composition and good oxidative stability, which is commonly bottled and sold as cooking oils and all the more suitable for frying.":"RBD Palm Olein IV56, Cloud Point 10 (CP10) heeft een joodwaarde van 54-56. Vanwege de samenstelling van de vetzuren en de goede oxidatieve stabiliteit, wordt het vaak gebotteld en verkocht als kookolie en is het des te geschikter voor frituren.","RBD Palm Olein":"RBD Palm Olein"}
Saladedressings - Saladedressings

Saladedressings - Saladedressings

Saladedressings